erotická seznamka

eroticka-seznamka-cz


co napsat holce po rande


co napsat holce po randePo rande s holkou je důležité jí dát vědět, že jste si užili společný čas a že vám na ní záleží. Zároveň je ale třeba být opatrný, aby nevypadalo, že se snažíte příliš usilovat o další schůzku. Proto je důležité zvolit vhodnou formu a obsah zprávy, kterou po rande pošlete.
Začněte pozdravem a poděkujte jí za skvělý večer. Pokud jste spolu mluvili o něčem konkrétním, například o společné zálibě, můžete to zmínit a ukázat, že si to pamatujete. Pokud jste se společně smáli, můžete napsat něco jako “stále si vybavuji tvůj smích, bylo to skvělé”.
Nepřehánějte to s komplimenty. Pokud jste již během rande řekli, že vypadá krásně, není třeba to opakovat. Pokud jste si však všimli něčeho nového, co se vám líbilo, můžete to zmínit. Například: “Moc se mi líbily tvé nové boty”.
Zvažte, zda jí navrhnout další setkání. Pokud jste se cítili dobře a máte zájem ji znovu vidět, můžete to naznačit. Například: “Bylo by fajn se zase někdy potkat a třeba jít na procházku”. Pokud jste si ale nejistí, zda by chtěla další rande, nebojte se počkat a dát jí prostor.
Je důležité být autentický a psát tak, jak se cítíte. Pokud se vám líbila a chcete ji vidět znovu, řekněte to. Pokud ale necítíte, že byste spolu měli pokračovat, nenutte se k tomu. Nezapomínejte také, že každá holka je jiná a co funguje u jedné, nemusí platit u druhé. Důležité je být upřímný a respektovat druhou osobu.Pokud jste právě prožili skvělé rande s dívkou, pravděpodobně se budete chtít co nejdříve vrátit k vašemu telefonu a napsat jí něco, co potěší a zároveň ji pobaví. Možná se vám ale honí myšlenky hlavou a nevíte, co byste jí vlastně měli napsat. Pokud hledáte inspiraci, přečtěte si následující tipy.
1. Buďte autentičtí
Nepoužívejte stereotypní fráze, které jste našli na internetu. Pokud chcete dívku zaujmout, musíte být autentičtí a napsat něco, co vystihuje vaši osobnost. Pokud jste například během rande mluvili o vaší oblíbené písni, můžete jí napsat, že jste si ji právě pustili a připomínáte si skvělý večer.
2. Vyznejte se jí kompliment
Vyznání komplimentu může být dobrý způsob, jak dívku potěšit a ukázat jí, že jste si na ni během rande všimli. Buďte ale opatrní a neberte to příliš daleko. Můžete jí například napsat, že se vám líbí její úsměv nebo že jste si užili společný čas.
3. Navrhněte další setkání
Pokud se vám s dívkou líbilo a chcete se s ní setkat znovu, není nic špatného na tom, když jí to řeknete. Můžete jí například navrhnout, že byste se mohli sejít na kávě nebo společně zajít do kina. Tím jí ukážete, že máte zájem o další setkání a zároveň ji dáte možnost rozhodnout se, zda by se s vámi chtěla vidět znovu.
4. Buďte vtipní
Pokud jste během rande zjistili, že máte podobný smysl pro humor, může být dobrým nápadem poslat jí nějaký vtip nebo meme, který se vztahuje k vašemu rande. Určitě jí tím zlepšíte náladu a ukážete jí, že máte společné zájmy.
5. Buďte trpěliví
Pokud jí po rande napíšete a ona neodpoví hned, nevzrušujte se. Možná má jiné povinnosti nebo si jen potřebuje udělat čas na to, aby vám pořádně odpověděla. Pokud neodpoví ani po několika dnech, můžete jí napsat ještě jednou, abyste se ujistili, že vaše zpráva nedošla nebo se nedostala do spamu.
Závěr
Napsat dívce po rande může být někdy náročné, ale pokud budete autentičtí a budete mít zájem o další setkání, určitě toho nelitujete. Snažte se být sami sebou a nezapomeňte, že zábava a humor jsou vždy dobrým způsobem, jak oslovit dívku.Po rande se snažíme najít způsob, jak se s dívkou opět spojit, ať už jen s poděkováním za příjemný večer nebo s jasným vzkazem, že bychom se rádi viděli znovu. Nicméně, ne vždy víme, co napsat holce po rande, abychom zaujali její pozornost a přiměli ji k reakci. Proto jsme pro vás sestavili několik tipů, jak napsat zprávu po rande, která bude úspěšná.
1. Buďte originální
Vyhněte se klasickým frázím, jako je “bylo to fajn” nebo “měl jsem se dobře”. Pokuste se být originální a napsat něco, co se vztahuje k vašemu rande. Například, pokud jste si užili večeři v italské restauraci, můžete napsat “ještě mi připadá, že mám v ústech chuť na tu skvělou pizzu”.
2. Buďte upřímní
Nemusíte se snažit být někým, kým nejste. Pokud jste se skvěle bavili, řekněte to. Pokud jste byli nervózní, nebojte se to říct. Způsob, jakým se otevřete, může být pro dívku velmi přitažlivý.
3. Zkuste humor
Pokud máte smysl pro humor, využijte ho. Zpráva s lehkým vtipem může být skvělým způsobem, jak udržet konverzaci v pohybu a dát najevo svou osobnost.
4. Nechte ji vědět, že se chcete znovu setkat
Pokud si myslíte, že to s touto dívkou má smysl, neváhejte ji pozvat na další rande. Můžete například napsat “Bylo to moc fajn, rád bych se s tebou setkal znovu. Co ty na to?”
5. Buďte trpěliví
Pokud dívka neodpoví hned, neznamená to, že není zainteresovaná. Mohla být zaneprázdněná, nebo se pouze snaží najít ten správný způsob, jak vám odpovědět. Buďte trpěliví a neupadněte do paniky.
Pamatujte si, že to, co napíšete, je důležité, ale ještě důležitější je způsob, jakým to napíšete. Buďte autentičtí, upřímní a pozitivní a budete mít větší šanci na úspěch.
priváty forum privaty frydek mistek priváty frýdek místek priváty frýdek-místek privaty havirov privaty havířov priváty havířov privaty havlíčkův brod priváty havlíčkův brod privaty hiv privaty hk priváty hk privaty hodonin privaty hodonín priváty hodonín priváty hodonín sex privaty hodoninsko privaty holesovice priváty holešovice privaty holky priváty holky privaty horni pocernice privaty hradec priváty hradec privaty hradec kralove privaty hradeckralove priváty hradec kralove privaty hradec kralové privaty hradec králové priváty hradec králové privaty hranice privaty hranice na morave privaty hranice na moravě priváty hranice na moravě privaty humpolec privaty hurka privaty hustopece privaty jablonec priváty jablonec privaty jablonec nad nisou privaty jesenik priváty jeseníky privaty jicin privaty jihlava priváty jihlava privaty jihocesky kraj privaty jihočeský kraj privaty jihomoravsky kraj privaty jihomoravský kraj privaty jindrichuv hradec